Το Γραφείο Μας

Tο Δικηγορικό μας γραφείο στεγάζεται σε υπερσύγχρονες, άρτια εξοπλισμένες και λειτουργικές εγκαταστάσεις στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα, δίπλα στο σταθμό του Μετρό ‘Αμπελόκηποι’.

Το γραφείο μας παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, έχοντας ως εφόδια την βαθιά νομική καλλιέργεια και ως παρακαταθήκη σημαντική εμπειρία, αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει τις υποθέσεις που του ανατίθενται με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό, προσφέροντας σε κάθε υπόθεση και σε κάθε εντολέα εξατομικευμένες λύσεις και δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους εντολείς του, με την βαθιά πεποίθηση ότι για κάθε νομικό πρόβλημα υπάρχει νομική και πρακτική λύση.

Κατά την ανάληψη μιας υπόθεσης, και απο τις πρώτες κιόλας επαφές με τον εντολέα μας σε απόλυτη συνεργασία με αυτόν, επιδιώκεται η άρτια χάραξη των κινήσεων που θα ακολουθήσουμε προκειμένου το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα απο τυχόν αστάθμητους παράγοντες που θα ανακύψουν να είναι επιτυχές.

Με σχολαστικότητα και μεθοδικότητα, επιδιώκεται η επίλυση κάθε απορίας και η απάντηση κάθε ερώτησης που ενδέχεται να έχει ο εντολέας μας, ώστε να αντιλαμβάνεται τη φύση, τη νομική σημασία και τον επιδιωκόμενο σκοπό κάθε προτεινόμενης κίνησης και όλα αυτά να τα καταστήσουμε απόλυτα σαφή και να μην καταλείπεται καμία απορία σε αυτόν για το παραμικρό.

Βασική επιδίωξη μας αποτελεί η εξάντληση κάθε δυνατότητας για εξωδικαστική επίλυση της υπόθεσης του, εφόσον βέβαια και αυτός το επιθυμεί, ώστε να απαλλαγεί απο τα περαιτέρω έξοδα και τις τυχόν χρονοτριβές που μπορεί να επιφέρει ένας δικαστικός αγώνας.

Όταν  κάθε δυνατότητα εξωδικαστικης επίλυσης της υπόθεσης αποβεί ατελεσφορη και επιλεγει η Δικαστική οδός για την διευθετηση της, αναλαμβανουμε την εκπροσώπηση των εντολεων μας ενώπιον όλων των αρμοδίων δικαστηρίων σε όλη την επικράτεια, με μεθοδικότητα, σχολαστικοτητα και επαγγελματισμό, μέχρι την πλήρη διεκπεραίωση της υπόθεσης που μας ανατίθεται.

Σημαντικό στοιχείο της συνεργασίας μας με τον εντολέα μας είναι η επικοινωνία μαζί του. Έτσι, πρωταρχικό μας στόχο αποτελεί η φροντίδα για διαρκή ενημέρωση του για την πορεία της υπόθεσης και για την έκβαση κάθε κίνησης:

με κατ´ ιδιαν συναντήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται οποτεδήποτε κατα την πορεία της υπόθεσης αυτό καθίσταται αναγκαίο,

με τηλεφωνική ενημέρωση του εντολέα μας,

με επικοινωνία μέσω e-mail,

Σε περιπτώσεις εντολέων μας που κατοικούν εκτός Αθηνών, εκμεταλλευόμενοι όλες τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία, επικοινωνούμε μέσω τηλεδιασκέψεων στο διαδίκτυο.

Παράλληλα, είμαστε πάντα διαθέσιμοι για τους εντολείς μας μέσω τηλεφώνου, με τις κλήσεις τους να απαντώνται σε εξαιρετικές περιπτώσεις οπωσδήποτε εντός διώρου, ενω τα e-mail και τα μηνύματα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της παρούσας ιστοσελίδας απαντώνται σε κάθε περίπτωση εντός της ημέρας.

Στην διάθεση των εντολέων μας βρίσκεται ανά πάσα στιγμή, 24 ώρες το 24ωρο, το κινητό τηλέφωνο του γραφείου μας για έκτακτες περιπτώσεις.

Οι συναντήσεις μας με τους εντολείς μας πραγματοποιούνται πάντα κατόπιν ραντεβού, σε προσυνεννοημένη ώρα και ημέρα, κατόπιν επικοινωνίας είτε τηλεφωνικής είτε μέσω e-mail.

Συνεπώς, καλλιεργώντας μια εξαρχής στερεά σχέση με τον κάθε εντολέα μας, δημιουργώντας μια συνεργασία που διαπνέεται απο επαγγελματισμό και ειλικρίνεια, επιδιώκουμε την αξιοποίηση του επιστημονικού μας υποβάθρου και της νομικής μας εμπειρίας για την βέλτιστη διεκπεραίωση κάθε υπόθεσης που μας ανατίθεται.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τώρα μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), από τον χώρο σας και χωρίς να μετακινηθείτε να μας θέσετε το νομικό ζήτημα που σας απασχολεί, οποιαδήποτε ώρα το εικοσιτετράωρο και να έχετε απάντηση εξ αποστάσεως, σύντομα, υπεύθυνα και τεκμηριωμένα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε Online ραντεβού μέσω Skype (βιντεοκλήση).

Ακολουθήστε Μας